Курорти

Тип обект

Местоположение

Комплекс "Край реката", Троян

--

--

--

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на хотелски комплекс "Край реката":

Хотелски комплекс „Край реката” се намира в подножието на Троянския проход в местността Кнежанска лъка. Заобиколен от вековни букови гори, граничещ с р. Кнежанска, което прави комплекса идеално място за туризъм на чист планински въздух.

Хранене в хотела:

Заведението на хотела предлага избор от салати, предястия, скара, десерти, троянски мезета и традиционната троянска сливова ракия.

Настаняване в хотелски комплекс "Край реката":

Общият капацитет комплекса е 14 стаи (32 места). На ваше разположение са 4 стаи по 2 +1 места, 10 стаи по 2 места разположени в 5 самостоятелни къщи всяка  с по 3 стаи.

Други услуги на хотелският комплекс:

Хотелът предлага още басейн от май до септември, бар-кафе аперитив с 22 места, барбекю - открито и закрито, предоставя Ви се възможност и сами да си приготвите нещо на барбекюто, охраняем паркинг с 15 места и сателитна телевизия.

Развлечение в района:

Имате възможност за развлечение на конната база която се намира на 10 минути път пеша от комплекса, ски писта оборудвана със влек, ски гардероб и моторни шейни (на 15 мин. път с кола), минерален басейн "Чифлик" на 15 мин. път с кола, минерален басейн "Шипково" на 18 мин. път с кола, Троянският манастир на 20 мин. път с кола и природонаучният музей в с. Черни Осъм на 25 мин. път с кола

Възможност за туристически преходи*:

Ако харесвате разходките сред природата имате възможност за туристически преходи по следните маршрути: от туристическото градче Беклемето до  хижа Козя стена (2:30 часа пеш), от туристическо градче Беклемето до хижа Дерменкая (2:00 часа пеш), от туристическо градче Беклемето до хижа Чучул (2:00 часа пеш) и преход по стария римски път „Via Trajana”.

*** Имате възможност и за планински водач и/или превоз до туристическото градче Беклемето.

Комплекс "Край реката", Троян предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Комплекс "Край реката", Троян
  • Баня/Тоалетна
  • Сателитна телевизия
    Екстри в Комплекс "Край реката", Троян
  • Външен паркинг
  • Градина
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка