Курорти

Тип обект

Местоположение

Комплекс Романтика - Априлци

0887/064310

0885/835299

contact@romantika-gm.com

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местонахождение на комплекс "Романтика" - Габровско:

Хотелски комплекс "Романтика" се намира в троянския Балкан в малкото китно селце Кръвеник само на 6 км от град Априлци и на 30 км от град Севлиево.
Комплексът предлага много възможности за една приятна ваканция, от малка къщичка с камина, до най-луксозните апартаменти, с красива гледка към Стара планина, чист въздух, тишина и спокойствие.

Настаняване в комплекс "Романтика":

Комплекс "Романтика" е съставляван от няколко сгради и къщи разпръснати сред 12 декара поляни, много зеленина и простор. Легловия капацитет на комплекса е 110 човека.
Комплексът е с напълно нов облик и ново обслужване. Екип от млади и ентусиазирани служители ще се погрижи за приятното Ви прекарване и доброто настроение.

Хранене в комплекса:

Декември месец е открит нов изискан ресторант "Фантазия", който ще задоволи всичките Ви вкусове и желания. Млад и талантлив готвач превръща готвенето в шоу програма и съчетава вкус и визия в уникално ястие.

Услуги:

Според настроението на клиентите комплексът ще им предложи различни варианти за отдих и забавления. Уютно кафене, сладкарница с изкушения, традиционна механа, изискан ресторант с деликатеси и конферентна зала са само малка част от местата които са на разположение на гостите. Закрит басейн, сауна, парилня и фитнес център са също на вашите услуги. А за децата комплексът ще предложи детска стая за дъждовните дни, аниматори за луди игри, детски басейн и много други изненади.

Комплекс "Романтика" разполага с пет АТВ-та за екстремни преживявания и джип за разходки в гората с цел преоткриване на природата. Разработват се екскурзии и походи съчетани с пикници и готвене на открито. В момента се подготвя и офроуд трасе.
В околността се намират три манастира, ловно стопанство и спортен риболов, всички на разстояние приблизително 15 км.
Комплексът се е ангажирал за изграждането на нов път за удобството на посетителите си.
Хотела разполага с новопостроена сграда с десет стаи, собствен санитарен възел и 30 единични легла. Сградата е подходяща за ползване като детски лагер, зелено училище, обучения, конференции и фирмени събития.
 За повече информация моля посетете официалният сайт: тук.

Комплекс Романтика - Априлци предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Комплекс Романтика - Априлци
 • Камина в стаята
  Екстри в Комплекс Романтика - Априлци
 • Механа
 • Ресторант
 • Оборудвана кухня
 • Сауна
 • Конферентна зала
 • Фитнес зала
 • Закрит басейн
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка