Курорти

Тип обект

Местоположение

Комплекс "Лъки" - Пампорово

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на Ваканционен Комплекс Lucky:

Ваканционен комплекс Lucky - Пампорово е разположен на 2 километра южно от Студенец, в посока към гр. Смолян. Комплекс Lucky е заобиколен от красива борова гора с чудесна гледка.

Lucky - Пампорово:

Комплекс Lucky - Пампоровосе е съставен от 4 сгради и голям вътрешен двор. Комплексът предлага на своите гости СПА център /джакузи, сауна и масажи/, закрит басейн, стая за детски игри, конферентна зала и магазин.


Настаняване в комплекса:

Комплексът предлага настаняване в студия, едностайни и двустайни апартаменти. Апартаментите предлагат селф кетъринг, напълно обзаведени, някои от апартаментите разполагат с камини, кухненски бокс, всекидневна, спалня, баня с душ, хладилник и балкони.
Почистването и смяната на бельо и хавлии става веднъж седмично.

Ресторант:

На разположение на гостите на Ваканционен Комплекс Lucky е ресторант на два етажа - горния етаж в съвременен стил, а долния в битов - оборудван с механа. Ресторантът разполага места за 200 души.

 

През комплекс Lucky преминава река, минаваща по специално изградено корито, а в самият център на комплекса е се намира изографисан православен параклис. За сигурността на гостите на комплекса има изграден видео контрол, а достъпът в комплекса е ограничен. Гостите на Комплекс Lucky имат на разположение безплатни открити паркови места и гаражи.

Комплекс "Лъки" - Пампорово предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Комплекс "Лъки" - Пампорово
  • Камина в стаята
    Екстри в Комплекс "Лъки" - Пампорово
  • Механа
  • Ресторант
  • Паркинг
  • СПА център
  • Сауна
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка