Курорти

Тип обект

Местоположение

“Маламова къща”, Гоце Делчев

0751 612 30/31

0888791755

0751 612 32

гр. Гоце Делчев, ул. "Христо Ботев"

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Хотел  “Маламова къща”, Гоце Делчев:

Хотел „Маламова къща” се намира в автентична къща с запазена архитектура, реконструирана през 1994 година. Разположена е в центъра на град Гоце Делчев. Хотелът има на разположение 11 двойни стаи със санитарен възел, климатик, телевизор и интернет. Хотела разполага с механа - ресторант с 80 места, кафе бар. Маламова къща предлага на гостите си охраняем паркинг и детска площадка за най-малките си гости.

Местоположение на хотела:

Двузвездият семеен хотел “Маламова къща” можете да откриете в центъра на град Гоце Делчев в близост до Историческият музей на града.

Малко повече за хотел „Маламова къща”:

Хотел “Маламова къща” е разположен в стара къща строена през 1847 година, напълно реконструирана през 1994 година, запазвайки напълно архитектурния й облик. Къщата е обявена за паметник на културата. В миналото си къщата е функционирала като хан, днес тя е устроена като семеен хотел. Хотелът Ви предлага отлични условия за прекарването на една напълно спокойна и пълноценна почивка, както през летният така и през зимният сезон.

Настаняване в хотела:

Семейният хотел “Маламова къща” разполага с общо 11 двойни стаи с легла персон и половина. Всяка стая разполага с самостоятелен санитарен възел, климатик телефон, интернет и радио.

Малко повече за град Гоце Делчев:

Град Гоце Делчев е разположен е в югозападната част на България, в югоизточното подножие на Среден Пирин. През него протичат Неврокопска и Делчевска река, на изток землището му се ограничава до р. Места. Гранични с общините Хаджидимово, Гърмен, Банско и Сандански. Разположен е край главната пътна артерия София – Благоевград – Разлог – Драма, на 100 км. От Егейско море, на 103 км югоизточно от Благоевград и на 200 км южно от гр. София. Асфалтирани пътища свързват града на изток с Тракийската низина и на запад с Струмската долина. Град Гоце Делчев е изходен пункт за Южен Пирин. На 17км от града се намира курортната местност Попови ливади – 1430м надморска височина. От тук минава и международния планински маршрут Е4 /Пиринеите – Пелопонес/.

Други услуги на хотела:

Възможност да се организират екскурзии в България, ютия на рецепцията, пране и рум сервиз.

“Маламова къща”, Гоце Делчев предлага следните екстри

  Екстри в стаите на “Маламова къща”, Гоце Делчев
 • Часовник
 • Баня/Тоалетна
 • Телефон в стаята
 • Балкон/Тераса
 • Интернет в стаята
 • Радио в стаята
  Екстри в “Маламова къща”, Гоце Делчев
 • Ресторант
 • Безплатен паркинг
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка