Курорти

Тип обект

Местоположение

Семеен Хотел Асо - Павел Баня

0878/632970

0878/102753

043/612341

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Павел Баня се намира в идеалния център на България, в долината на розите и балнеологията. Павел баня е едно чудесно място за Вашата следваща ваканция, почивка, лечение или туризъм.

 

Семеен Хотел Асо разполага с бистро, супермаркет, магазини за парфюмерия, козметика, бельо и конфекция. Хотелът се намира в центъра на Павел баня и предлага панорамен изглед към парка на града. Семеен Хотел Аси Ви предлага малък охраняем паркинг, безжичен интернет, първокласен румсървис, уютна обстановка, спокойствие и първокласно обслужване през цялата година.

 

В непосредствена близост до самия хотел се намират хранителен магазин „АСО” и магазин за парфюмерия и козметика, в които можете да намерите всичко необходимо по време на вашата почивка. В близост са разположени клон на банка, банкомат, открит плувен басейн с минерална вода, градския парк, санаториуми за рехабилитация, аптека и др.

Настаняване в Семеен Хотел Асо - Павел Баня:

Семеен Хотел Асо представлява две крила с общо 5 двойни и 2 единични стаи и 2 апартаментa. Всички стаи имат стилно обзавеждане и са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, климатик, минибар, телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет. През студените зимни дни стаите се отопляват с парно отопление.

Бистро:

Хотелът разполага с бистро - тук в приятна атмосфера можете да опитате от вкусно приготвени гозби. Бистрото разполага и с голяма тераса от която се разкрива чудесна гледка към парка на града. Чистият въздух в района допринася за вашата пълноценна почивка.

Семеен Хотел Асо - Павел Баня предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Семеен Хотел Асо - Павел Баня
 • Минибар
 • Телевизор в стаята
 • Климатик
 • Баня/Тоалетна
 • Интернет в стаята
  Екстри в Семеен Хотел Асо - Павел Баня
 • Паркинг
 • Магазини
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка