Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел "Вероника", Девин

03041/3665; 0894/407346; 0893/340105

hotel_veronika@mail.bg

улица Хан Аспарух 19 (до пожарната)

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на хотел "Вероника" - Девин:

Град Девин се намира в централна Южна България в централната част на най-красивата бългаска планина Родопи. С уникалното си съчетание на климат, минерални води и красива природа, градът е предпочитана туристическа дестинация за възстановяване, отдих и лечение. Намира се на разстояние 200 км от София, на 100км от Пловдив и на 30км от Пампорово. Около Девин се намират изключителни природни забележителности за туристите, като пещерата Дяволското гърло, Ягодинската пещера, Триградското ждрело, пещерите Харамийската, Орфеевата дупка, Кестенската пещера", природните резервати Шабаница, Кастраклий, Казаните, скалните образувания Римският Кемеров мост и Слонът.

Настаняване в хотела:

Хотел Вероника предлага настаняване в 10 двойни стаи и 1 апартамент. Стаите са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, интернет, телефон, рум сервиз, локално парно и санитарен възел.

Ресторант и Лоби Бар:

Хотелът предлага Лоби-бар с виенски салон и ресторант. В ресторана можете да опитате от приятната атмосферата на автентичния родопски край и характерни за района специалитети. При предварителна заявка хотелът може да осигури програма от родопски гайдари и солисти.

Допълнителни услуги:

Хотелът предлага конна езда, лов и риболов, паркинг, пералня, градина, събуждане и поръчка на такси.

Хотел "Вероника", Девин предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Хотел "Вероника", Девин
  • Баня/Тоалетна
  • Телефон в стаята
  • Интернет в стаята
    Екстри в Хотел "Вероника", Девин
  • Ресторант
  • Лоби бар
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка