Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел Кедъра - Сарафово, Бургас

056/872395

0896/739193

kedarahotel@abv.bg

Бургас, кв. Сарафово

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местонахождение на Хотел "Кедъра" - Сарафово:

Хотел "Кедъра" е построен през 2006 г., се намира в центъра на кв. Сарафово в Бургас и само на 100 м. от плажната ивица. Хотелът предлага уютна и спокойна обстановка, комфорт и първокласно обслужване целогодишно. Това го превръща в едно много добро място за вашата почивка, бизнес срещи и командировки.

Настаняване в хотела:

Хотел "Кедъра" предлага на своите посетители 6 двойни стаи, 7 спални и 2 тройни стаи. Всички стаи са обзаведени с климатик, LCD телевизор с кабелна телевизия, мини бар, допълнително легло и луксозен санитарен възел. Хотела разполага със единични и двойни стаи, някои от стаите разполагат с кухненски бокс. Хотелът предлага гъвкаво ценообразуване в зависимост от сезона, моментното натоварване и броя на туристите. За своите редовни посетители хотелът предлага специални цени.
За конкретна цена за интересуващия Ви период от време, моля отправете запитване.

Сауна:

Хотелът разполага със своя собствена сауна. Сауните са били предпочитано място за отдих, релаксация и усамотяване от векове насам при някои народи. Горещия въздух в сауната предизвиква обилно изпотяване, това спомага за изхвърлянето на токсините от тялото, да се отпусне мускулатурата, особено след тежък и напрегнат ден. Съчетанието от сауна и леден душ, калява тялото и то става по-издържливо на големи температурни амплитуди като тези в нашата страна.

Хотел Кедъра - Сарафово, Бургас предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Хотел Кедъра - Сарафово, Бургас
  • Телевизор в стаята
  • Кабелна телевизия
  • Климатик
  • Баня/Тоалетна
    Екстри в Хотел Кедъра - Сарафово, Бургас
  • Сауна
  • Градина
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка