Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел Лъки - Велико Търново

062/651224

0889/355088

office@hotel-lucky.com

ул. Никола Пиколо 3

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на хотел Лъки - Велико Търново:

Хотел Лъки се намира в старата част на град Велико Търново. Хотелът се намира в близост до туристическите забележителности крепостта Царевец, музей „Възраждане и Учредително събрание” и Окръжен исторически музей. Хълмът Царевец, освен че е архитектурно историческа забележителност, е известен и с единствения по рода си на Балканите аудиовизуален спектакъл "Царевград Търнов - звук и светлина", който може да се наблюдава от стаите на хотел "Лъки". Гостите на хотела имат възможност да видят живописната река Янтра, хълмовете Царевец и Трапезица, възрожденска Варуша и архитектурния резерват Арбанаси.

Настаняване в хотела:

Хотел „Лъки” предлагана настаняване в 6 двойни, 6 тройни стаи, един апартамент и едно студио. Всички помещения са луксозно оборудвани с бани, климатик, TV с кабелна телевизия и безжичен интернет. Уютът на стаите предразполага  Нашите гости към пълноценен отдих и почивка.

Услуги:

Гостите на хотела могат да използват разплащане с кредитни карти и дебитни карти, безплатен паркинг, факс, rent a car, повикване на такси, туристическа информация и информация за културния и нощен живот на града.

Хотел Лъки - Велико Търново предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Хотел Лъки - Велико Търново
  • Климатик
  • Баня/Тоалетна
  • Интернет в стаята
    Екстри в Хотел Лъки - Велико Търново
  • Наемане на кола
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка