Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел-Ресторант Алафрангите - Пловдив

032/623187

032/620983

032/269595

032/269595

0888/312436

alafrangite@abv.bg

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на Хотел-Ресторант Алафрангите:

Наскоро отвори врати Хотел-Ресторант "Алафрангите" в Старинен Пловдив. Хотелът изненадва гостите си със стилна визия и дизайн. Хотел-Ресторант Алафрангите ще намерите на ул. "Кирил Нектариев" 13. Хотелът предлага спокойствие, изисканост и вежливо обслужване.

Настаняване в Хотела:

Хотел Алафрангите разполага с 15 комфортно обзаведени стаи - 3 единични, 10 двойни стаи и 2 апартамента. Всяка стая е оборудвана съвременно с централна климатична инсталация, телевизор, телефон, минибар, безплатен интернет достъп и самостоятелен санитарен възел. Хотелът предлага още лоби бар, ресторант, конферентна зала, магазин за сувенири и гаражи за автомобилите на гостите.

Хранене в Алафрангите:

На разположение на гостите на хотела е ресторант "Алафрангите", където могат да опитат от чудесната кухня и отбрани напитки които ще им сервират. Ресторантът е чудесно място за организиране на тържества, банкети, коктейли, сватби, официални обеди и вечери.

Конферентна зала:

Хотел-Ресторант "Алафрангите" е помислил и за своите бизнес гости и разполага с конферентната зала с капацитет от 40 места, подходяща е за провеждане на семинари, конференции и презентации. И всичко това на приемливи цени.

Хотел-Ресторант Алафрангите - Пловдив предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Хотел-Ресторант Алафрангите - Пловдив
 • Минибар
 • Баня/Тоалетна
 • Телефон в стаята
 • Интернет в стаята
  Екстри в Хотел-Ресторант Алафрангите - Пловдив
 • Ресторант
 • Безплатен паркинг
 • Конферентна зала
 • Магазини
 • Лоби бар
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка