Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел-Ресторант Синия Хань - Чепеларе

03053/2144

032/690666

0896/725207

info@siniahan.com

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на Хотел-Ресторант "Синия Хань":

Комплекс "Синия Хань" е разположен на самия път между Пловдив - Пампорово. Пътувайки, по този път няма как да не Ви направи впечатление сградата на Хана, със своята автентична архитектура и разчупен външен дизайн. Спрете и се потопете в атмосферата, интересните интериорни решения и шума от течащата вода, която блика под стълбището на ресторанта и в коритата под бара на "Синия Хань". През студените зимни дни можете да седнете край камината и да се потопите в уюта на Хана с чаша ароматен мурсалски чай - собствено производство. През прохладните и топли летни дни - търсейки прохлада, можете да седнете в лятната градина на две нива с покрита и открита част. Пищната зеленина в градината гали очите Ви, а ромонът на водопада - слуха Ви. Веднъж посетили "Синия Хань" ще Ви е  наистина трудно да се откъснете от това място.

Настаняване във "Синия Хань":

Ханът разполага с хотелска част с три апартамента и три двойни стаи, сауна, джакузи и гаражи. Всички стаи имат телевизор със сателитни програми, парно и сешоар. Гостите на хотела могат да ползват услугите на рум сервиз. В цената на стаите се включва нощувка плюс закуска. Гостите на хотела ползват 50% отстъпка при ползване на джакузи.

Ресторант в "Синия Хань":

На разположение на гостите на "Синия Хань" е ресторант, където гостите могат да възстановят сили и да се заредят с енергия. Ресторанта предлага широк избор от ястия в оригинално оформено меню от кожа. Няма как да не се изкушите да опитате от вкусните родопски специалитети на ресторанта: родопски клин, пататник, марудник, качамак или традиционно агнешко печено с вкусна дроб сърма, сърмички..., а за десерт - вкусно овче мляко, поднесено в автентични глинени гърненца, каквито имате възможност да си закупите, за да Ви връщат спомена от уюта и атмосферата в Хотел-Ресторант "Синия Хань". Ханът предлага и барбекю на терасата, където можете да седнете върху столове и маси под формата на бъчви.

Екстри в хотелската част:

Няма как да не посетите сауната и джакузито в хотела.

Хотел-Ресторант Синия Хань - Чепеларе предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Хотел-Ресторант Синия Хань - Чепеларе
 • Баня/Тоалетна
 • Сешоар
 • Сателитна телевизия
  Екстри в Хотел-Ресторант Синия Хань - Чепеларе
 • Ресторант
 • Паркинг
 • Сауна
 • Градина
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка