Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел "Сити", Обзор

Граф Игнатиев7Б

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Хотел "Сити", Обзор:

Хотел "Сити" разполага с 31 двойни стаи и 5 апартамента в уютна атмосфера с неповторим изглед към морето, 27 от стаите имат допълнително легло и всички са оборудвани с климатик, мини бар, телевизор с кабелна телевизия, сейф, WiFi(безжичен) интернет и място в подземен охраняем паркинг.

Местоположение на хотела:

Обзор Сити Хотел е най-новият комплекс в град Обзор, той се намира на 50м. от центъра на града и на 100м. от една от най-красивите български черноморски крайбрежни ивици - дълга 6 км.

Ресторант и бар в Обзор Сити Хотел:

“Brissarie” е най-добрият ресторант в града, известен със своето професионално обслужване и разнообразен голям избор от ястия и деликатеси. Хотелът предлага и басейн с летен бар, денонощен лоби бар с разнообразие от вина, коктейли и алкохолни напитки. За нашите специални гости се грижи винаги усмихнатия и професионално обучен колектив. Нашата цел е Вие да изкарате една спокойна, изпълнена с хубави спомени лятна почивка.

Хотел "Сити", Обзор предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Хотел "Сити", Обзор
  • Минибар
  • Интернет в стаята
    Екстри в Хотел "Сити", Обзор
  • Ресторант
  • Открит басейн
  • Нощен бар
  • Лоби бар
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка