Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел „Ивел”, Банско

0887 923387

0749 88437

Банско, ул. "Христо Матов" 5

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Хотел „Ивел”, Банско:

Хотел „Ивел” се намира на около 5 минути от първа станция на кабинковия лифт в Банско.  Хотела предлага на гостите си двойни и тройни стаи, ресторант, бар, паркинг, ски гардероб, сауна, рум сервиз, телевизор с кабелна телевизия, интернет. Избирайки хотел "Ивел", Вие избирате качествено, професионално обслужване и европейски комфорт на достъпни български цени.

Местоположение на хотел „Ивел”:

Хотел „Ивел” се намира в гр. Банско, на 150 км от столицата на България - град София, в подножието на Пирин планина, на около 200 метра от станцията на лифта. Градчето е начална и крайно точка на множество пешеходни маршрути, даващи Ви възможност да се насладите на очарованието на Пирин планина, да подишате чистият планински въздух и да поспортувате, през зимата в Банско се предлагат едни от най добрите възможности за упражняването на зимни спортове в България и не само. Повече информация

Настаняване в хотела:

Хотелът има база от 10 двойни стаи със стилно обзавеждане - оборудвани с телевизор, мини бар, баня и тоалетна.

Ресторанта на хотела:

Ресторанта на хотела може да ви предложи най-доброто из между българска, английска, испанска и италиянска кухня. Хотела разполага и с рум сервиз за Ваше удобство.

Хотел „Ивел”, Банско предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Хотел „Ивел”, Банско
    Екстри в Хотел „Ивел”, Банско
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка