Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел "Интелкооп", Пловдив

032 692 847

reservation@hotel-intercoop.info

ул. "Константин Нунков" 13А

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на Хотел "Интелкооп":

Хотел "Интеркооп" се намира на улица “Константин Нунков” №13 А в Пловдив, “Южен” район, квартал “Кючук Париж”. Учебният център на ЦКС се намира на тиха и спокойна улица в собствен парк на разстояние около 300 метра южно от Централна ЖП Гара - Пловдив и Автогара Юг, на около 250 метра южно от Автогара “Родопи”, стадион “Спартак” и супермаркет “Билла”.
Хотел “Принцес Тримонциум” е на 4 спирки с градски транспорт. Разтоянието от хотел “Тримонциум” до хотел “ИНТЕЛКООП” разстоянието е около 3 км. Връзки с градския център и Международния панаир има с автобуси № 1, 11 27, тролейбус № 3 и маршрутно такси линия № 4.

Настаняване:

Хотел “Интелкооп” Ви предлага спокойствие и тишина на девет минути от идеалния център. Хотелът е основно реставриран през 2006 година и има централна климатизация и ново обзавеждане. Разполага с 43 стаи с 1 легло персон и половина,  21 стаи с 2 легла, 7 апартамента. Всички стаи имат самостоятелни санитарни възли ( душ, тоалетна, мивка), телевизор с кабелна телевизия, хладилник, интернет и телефон.

Оборудване в хотела:

Хотела предоставя възможност за прием на гости и организиране на конференции, събрания, курсове, семинари и други. Хотела разполага и с учебно-конферентен корпус който има осем учебно-конферентни зали с различен капацитет - конферентна зала с 30 места и зала с 100 места с озвучителна, учебна техника, мултимедия и други презентационни учебни пособия.

Бар в хотела:

Дневният бар на хотела разполага с 20 места. Във фоайето на бара ще намерите кафе автомат и телефонни автомати. Хотела разполага с паркинг за 40 автомобила.

Ресторанта на хотела:

Ресторанта на Хотел "Интеркооп" е две звезди и разполага общ капацитет 130 места и е изграден в класически стил. Ресторантът на хотела е подходящото място за организиране на Вашите семейни и бизнес тържества, сватби, бизнес срещи, хранене на групи и коктейли. Възможност за организиране на куверти с консумация и дисководещ, като организацията се прави от хотела по желание на гостите. При желание в ресторанта мо да бъде организирана и шведска маса, срещу заплащане от 5 лв. на човек.

Допълнителни услуги:

При нужда хотела предлага допълнителни услуги като - пране, индивидуален сейф, повикване на такси и др.

Хотел "Интелкооп", Пловдив предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Хотел "Интелкооп", Пловдив
 • Телевизор в стаята
 • Кабелна телевизия
 • Климатик
 • Баня/Тоалетна
 • Телефон в стаята
 • Вана в банята
 • Душ кабина в банята
  Екстри в Хотел "Интелкооп", Пловдив
 • Външен паркинг
 • Конферентна зала
 • Бизнес център
 • Лоби бар
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка