Курорти

Тип обект

Местоположение

Семеен хотел Бачково - Бачково

0887/515580

0888/825124

lina_malina2007@abv.bg

Бачково, х-л "Бачково"

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Семеен хотел Бачково отстои на 25км. от град Пловдив в посока град Смолян. Хотелът е идеална отправна точка за вашето пътуване. Село Бачково предлага невероятна природа и чист въздух в съчетание с запазилото се културно-историческо наследство на селото. Тук се намира световно известният биосферен резерват "Червената стена" и един от неогасващите светилници на Българската култура и просвета - "Бачковският манастир".
Семеен хотел Бачково предлага чудесни условия за почивка, бизнес срещи и различни мероприятия. Той хармонично е съчетал архитектура, обзавеждане, колорит, музика и зеленина.
 
Настаняване:
Триетажният семеен хотел Бачково предлага на своите гости настаняване в 5 двойни стаи, 2 студиа и 1 апартамент. Всички стаи са стилно и съвременно обзаведени. Възможно е и добавянето на допълнително легло в стаите. Стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, мини-бар, безжичен WiFi интернет достъп, тераса и локално парно.
 
Ресторант:
Семеен хотел Бачково разполага с ресторант който се намира на първия етаж в хотела, предлагащ чудесно съчетание на съвременния и битовия стил. Към ресторанта има и лятна тераса - подходяща за коктейли на открито. Гостите на ресторанта имат възможност да опитат от перфектната кухня, съчетаваща традиционни ястия с родопски специалитети и сръбска скара. Мястото е идеално за почивка в горещите легни дни край зеленината, прохладата и шума на река "Чая".
 
Гостите могат да се възползват от екстрите на обекта:
- лятна градина и зала за семейни тържества над река Чая;
- барбекю с фурна за печене на агне, прасенце, яре, зайци и пуйки.

Семеен хотел Бачково - Бачково предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Семеен хотел Бачково - Бачково
 • Минибар
 • Баня/Тоалетна
 • Балкон/Тераса
 • Интернет в стаята
 • Сателитна телевизия
  Екстри в Семеен хотел Бачково - Бачково
 • Конферентна зала
 • Градина
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка