Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел „Миглена”, Говедарци

07125/2282

0885412424

0887468020

hotel_miglena@abv.bg

с. Говедарци, ул. Васил Коларов 9

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Хотел „Миглена”, Говедарци:

Хотел "Миглена" се намира в село Говедарци в предпарковата зона на Национален парк Рила. Хотела разполага със 1 студио, 2 апартамента, 5 малки апартамента и 2 двойни стаи. В стаите има телевизор, телефон - румсървиз и кабелен интернет. Ресторанта на хотела е с капацитет от 35 места и предлага местни специалитети. Гостите имат богат избор от допълнителни услуги, като - езда, организиране на маршрути, риболов, ски гардероб и учител.

Местоположение на хотел "Миглена":

Хотел "Миглена" се намира в село Говедарци, в предпарковата зона на Националният парк Рила, в прекрасната Котловина на Искровете. Не далеч се намира и река Черни Искър, в подножието на връх Мальовица, на 13 километра от върха. От тук можете да отидете и до ски пистите на Говедарци, които се намират само на 1 километър. Курорта Боровец се намира само на 23километра от Говедарци, а столицата на България на 75километра.

Настаняване в хотел "Миглена":

Хотела разполага с база от 10 стаи с общо 32 места. Всички стаи са обзаведени луксозно при това с вкус. Местата са разпределени в 1 студио, 2 апартамента (2+2 места с отделен хол + спалня), 5 малки апартамента и 2 двойни стаи. Всички апартаменти разполагат с допълнителни легла тип канапе. Един от малките апартаменти 2+1 има дори джакузи. Всички стаи имат с кабелен интернет, телевизор със сателитни програми, вътрешен телефон за румсървиз, пожарна система, индивидуална аларма и парно на метан.

В ресторанта на хотела:

Ресторантът на хотела предлага изобилен избор от българска национална кухня с местни специалитети - зелници, баници, сачове, боб и др. Общият капацитет на ресторанта е 35 места, подходящ е както за организиране на семинари така и за семейни тържества.

Други услуги на хотела:

Хотелът разполага и с оборудван ски гардероб и ски учител за начинаещите. На разположение на гостите на хотела е и конната база на хотела, възможни са и разходки с файтон. За желаещите могат да бъдат организирани пикници в планината или маршрути до всяко едно от Рилските езера и еко пътеките. Любителите на риболова имат възможност да се насладят на спортен риболов в рибарник.

Хотел „Миглена”, Говедарци предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Хотел „Миглена”, Говедарци
 • Баня/Тоалетна
 • Телефон в стаята
 • Балкон/Тераса
 • Сешоар
 • Интернет в стаята
 • Сателитна телевизия
  Екстри в Хотел „Миглена”, Говедарци
 • Ресторант
 • Безплатен паркинг
 • Ски гардероб
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка