Курорти

Тип обект

Местоположение

Семеен хотел „Пейчеви”, Говедарци

07125/2111

0888/580205

0895673016

house_peychevi@abv.bg

ул Иглика 13

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Семеен хотел „Пейчеви”, Говедарци:

Хотел "Пейчеви" се намира в село Говедарци, на 70 км от София. Интериорът на хотела е в съвременно-битов стил, съчетаващ селския бит и комфорта на модерното. Капацитетът на хотела е 15 места разпределени в 1 четворна стая, 3 тройни стаи и 1 двойна стая. Хотелът има механа с капацитет от 20 места, в която се предлагат ястия от местната и българка национална кухня. Отоплението на стаите става с локално парно.

Местоположение на хотел "Пейчеви":

Семейният хотел „Пейчеви” се намира в курортното планинско с. Говедарци, на 70 км от София и на 12 км от Самоков. Ако искате да се докоснете до истинската природа, спокойствието, гостоприемство и домашния уют, заповядайте при нас!

Настаняване в хотела:

Капацитетът на семеен хотел „Пейчеви” е 15 места, разпределени в 5 стаи, съответно 1 стая с 4 легла, 3 стаи с по 3 легла и една стая с две легла. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел и телевизор с кабелна телевизия, като четворната стая и 2 от тройните стаи имат тераса.

Допълнителни услуги на хотела:

Хотел "Пейчеви" предоставя на своите гости следните развлечения и атракции - селски туризъм - традиции, обичаи, фолклор, вко-туризъм пешеходни турове, еко пътеки, пикници сред природата, риболов на балканска пъстърва, езда, разходка с шейни с конски впряг, посещение на културно-исторически забележителности, традиционна кухня-баница, зелник, печено агне, зелеви сърми, домашно приготвено сладко.

Семеен хотел „Пейчеви”, Говедарци предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Семеен хотел „Пейчеви”, Говедарци
 • Баня/Тоалетна
 • Балкон/Тераса
 • Сателитна телевизия
  Екстри в Семеен хотел „Пейчеви”, Говедарци
 • Външен паркинг
 • Безплатен паркинг
 • Велосипеди
 • Ютия
 • Градина
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка