Курорти

Тип обект

Местоположение

Почивна станция Еделвайс - Чифлик

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на Почивна станция Еделвайс - Чифлик:

Село Чифлик се намира в планински район, на 16 км южно от град Троян, при извора на река Бели Осъм. Селото е разположено между резерватите Кашка, Васильов и Козя стена, част от Национален парк Централен Балкан. Климатът е умерен, планински, със сравнително прохладно лято и снежна зима. Дворното място е с площ 6 180м2 и граничи с минералният басейн с олимпийски размери и тризвездните хотелски комплекси „ Дива „ и „Веника палас”. Дворното място е оградено и предлага спокойствие и възможност за спорт и забавления на открито за децата и гостите на почивната станция.

Настаняване:

Стаите за почивка са общо 10 броя с по две и три легла. Пет от стаите са с тераси и пет без тераси. Стаите се отопляват с електроотоплителни стенни уреди. Стаите са отремонтирани и предлагат уют и удобство на курортистите.

Описание на Почивна станция Еделвайс - Чифлик:

Почивна станция Еделвайс - Чифлик предлага на своите гости столова с кухненски блок и лятна градина на 1 етаж. Почивната база разполага с 10 двойни стаи на 2 етаж, общи санитарни помещения на всеки етаж, приемна със заседателна зала, стая със собствен санитарен възел – 1 брой, 5 броя бунгала с по 2 легла.

 

Почивна станция Еделвайс - Чифлик предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Почивна станция Еделвайс - Чифлик
    Екстри в Почивна станция Еделвайс - Чифлик
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка