Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел Банско - София

гр. София, кв. Драгалевци, ул. "Бела Дона" 6

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на Хотел "Банско" - София:

Хотел "Банско" се намира само на 10 минути от центъра на град София. Семейният хотел принадлежи на банската фамилия Глушкови, които са собственици и на първия частен хотел “Алпин” в зимният ски курорт Банско. Разширявайки дейността си, семейството решава да пренесе духа и традициите на Банско в столицата. Хотел "Банско" Механа отваря своите врати пред 2006-та година, предлагайки на своите гости гостоприемство и приемливи цени.

Настаняване в Хотел "Банско":

Хотел "Банско" разполага общо с 12 двойни стаи и 1 луксозен апартамент, като 2 от стаите са луксозни, а останалите 10 са стандартни. Всички стаи разполагат с телевизор с кабелна телевизия, интернет, хладилник, телефон, баня и санитарен възел. Леглата в помещенията предлагат удобство с италианските матраци "Magniflex".

Една от двойните стаи и апартамента разполагат и с тераса. Някои от стаите имат изглед към неописуемата красота на Витоша планина, а останалите предлагат панорамен изглед към София.

Уютният луксозен апартамент - мезонет е обзаведен в модернистичен стил и дизайн. Апартаментът разполага с напълно оборудвана кухня, мини-бар, хол с мека мебел и артистична камина. На вторият етаж има две спални. Апартаментът е подходящ за настаняване на двойки, семейства с деца и големи групи.

Детски кът:

Хотелът разполага и с открит детски кът към механата на хотела, подходящ за провеждане на родженни дни, детски празници и други събития от живота на Вашите деца.

Услуги:

Гостите на хотел "Банско" имат възможност да се възползват от следните услуги: рум сервиз, интернет достъп, кола под наем, трансфери и повикване на такси.

Конферентна зала:

Хотел "Банско" предоставя на своите бизнес гости модерна конферентна зала с 25 места, оборудвана с мултимедийна техника, интернет достъп, принтер, факс и всичко необходимо за провеждането на съвещания, семинари, обучения, бизнес срещи и други.
Гостите на хотела могат да се възползват от специална отстъпка при ползване на конферентната зала.

Екскурзии:

Хотел "Банско" предлага на своите гости организиране на екскурзии в София и Витоша, пикници в планината и фирмени партита. Организиране на семейни и фирмени тържества, абитюрентски и абсолвентски балове, както и организирани обяди и вечери с фолклорна програма при предварително запитване.

Хотел Банско - София предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Хотел Банско - София
 • Минибар
 • Телевизор в стаята
 • Кабелна телевизия
 • Баня/Тоалетна
 • Балкон/Тераса
 • Хладилник
 • Интернет в стаята
  Екстри в Хотел Банско - София
 • Механа
 • Паркинг
 • Конферентна зала
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка