Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотел Света Екатерина - Рибарица

06902/2004

0884/676875

06902/2204

hotel_st.ekaterina@abv.bg

5720 Рибарица, ул. Георги Бенковски 182

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на Хотел "Света Екатерина" - Рибарица:

Рибарица е Китно малко селце, намиращо се в красивата Витска долина, в подножието на връх Вежен. Селото се намира на 130км от София, на 75км от Ловеч и на 12км от Тетевен.
Умерено – континенталният климат, меката зима и прохладното лято, горските склонове и уникалната флора, са привличали знаменити личности и гости от незапомнени времена

 

Село Рибарица е един тих и спокоен балкански край. Селцето предлага чудесни условия за една истинска почивка в планината. Едно съзвучие от красива природа, чист въздух, цветове и звуци. Хубостта на този край не се поддава на описание, тя трябва да се види и почувства.

 

Ако желаете да прекарате своята незабравима почивка в село Рибарица – заповядайте в хотелски комплекс „Санта Екатерина“.
Хотелският комплекс се намира в центъра на селото на площ от 16дка, с изглед към гората, вратите на хотела са винаги отворени за гости и туристи.

Настаняване в Хотел "Света Екатерина" - Рибарица:

Хотела предлага настаняване в 39 двойни стаи, 2 луксозни апартамента, 2 семейни апартамента и 4 студиа. Всяка една от стаите разполага с тераса и изглед към гората.
Просторното и атрактивно фоайе на хотела ще Ви даде възможност да отпочинете от изморителния ден.

Конферентен туризъм в Рибарица:

Деловите гости на хотел "Света Екатерина" имат възможност да се възползват от двете оборудвани конферентни зали с капацитет от 60 и 20 места.

Ресторант и бар:

На разположение на гостите на хотела е уютен ресторант, предлагащ екологични храни - собственото стопанство. За да допълните вкуса на своето ястие имате богат избор от подбрани вина от Нова Зенландия, Чили, Аржентина, Испания, Франция, както и богата гама подбрани български вина и собствено производство от Винпром Търговище.

 

В Лоби бара се предлага богата гама от топли и студени напитки.

Туризъм в Рибарица:

Желаете ли да се пренесете във времето на вожда на Априлското въстание Георги Бенковски, да минете през мостчето над река Костина, да се поклоните пред кървавото кладенче, ще Ви зеведем там на организиран еднодневен пикник.
На територията на Рибарица, във високата част на планината са разположени и хижите: "Вежен", "Бенковски" и "Ехо".

 

В близост до селото се намират два уникални манастира – Троянски и Гложенски.
При нас Вие ще откриете автентичния български бит и култура. Ще осъществите непосредствен контакт с бита и душевността на местния жител, с неговата радушност и сърдечност. Като грижовни домакини, ще Ви пренесем в един свят на цветя. Те преливат от всякъде, посадени в земята или кошници, в саксии или бъчонки – червени и жълти, лилави и розови, сини и бели...
Изключете всички поводи за притеснение от непознатата среда и бъдете уверени, че ще попаднете на точното място и сте добре дошли!

Хотел Света Екатерина - Рибарица предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Хотел Света Екатерина - Рибарица
 • Телевизор в стаята
 • Баня/Тоалетна
 • Балкон/Тераса
  Екстри в Хотел Света Екатерина - Рибарица
 • Ресторант
 • Външен паркинг
 • Паркинг
 • Безплатен паркинг
 • Конферентна зала
 • Лоби бар
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка