Курорти

Тип обект

Местоположение

Хотели в Кюстендил

Хотели / Кюстендил
Super

Парк - хотел Кюстендил - Кюстендил

Парк-хотел Кюстендил е един от най-големите и забележителни хотели в Кюстендил. Намира се под забележителния хълм Хисарлъка. Хотелът предлага на своите гости уютни и стилно обзаведени стаи апартаменти. Всички са с централно отопление, климатик, телевизор, душ кабина и балкон с гледка към басейна или ...

1

Кюстендил се намира в Югозападна България, в близост до границата с Република Македония и Република Сърбия. Кюстендил е туристически център и има археологически и архитектурен резерват и е в подножието на планина Осогово. В близост се намира водопада Полска Скакавица, Стобските пирамиди София. Град Кюстендил има осемхилядолетна история и през V - ІV век пр. н. е. траките основават селище. Забележителности в града: Художествена галерия Владимир Димитров - Майстора, Асклепион на Пауталия римска водолечебница, къща музей на Димитър Пешев, църквата Св. Георги, Парк Хисарлъка.
Туристите имат разнообразие за отсядане в многобройните спа хотели и къщи за гости в Кюстендил.

Хотелите в Кюстендил не спират да се обновяват и отговарят на нуждите на туристите. Къщите за гости имат за цел да създадат удобства и уют на всеки един посетител. Някои препращат в старинното, а други са модернизирани по последни тенденции.
Хотелите в Кюстендил се посещават от множество туристи от страната и света. Кюстендил е все по-предпочитана дестинация и всяка година числеността на гостите се увеличава.
Заетостта на хотелите в Кюстендил значително нараства през месец май 2016г. Кюстендил отбелязва ръст в приходите в областта на туризма. Благодарение на историята на града и неговата култура, продължава да бъде една от най-посещаваните дестинации в България.

Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка