Курорти

Тип обект

Местоположение

Къща "М", Хисаря

0888254803

"Иван Вазов" 18

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Къща "М", Хисар:

Къща „М” ще намерите на главната пешеходна улица на Хисар, срещу парк „Момина сълза”. За Вашето за доброто ви настроение - къщата предлага ресторант с места за 50 души. На разположение на гостите на къщата са 4 двойни стаи със самостоятелни санитарни възли.

Местонахождение на къщата:

Къща „М” се намира на улица Иван Вазов 18, с изглед към парк „Момина сълза”. наблизо се намират и римските развалини „Камилите”.

Настаняване в къща "М":

Къща „М” предлага на своите гости 2 двойни стаи със спални, като една от тях разполага и с детска кошара. Къщата разполага и с други две двойни стаи с единични легла на мансардния етаж. Всяка стая разполага с телевизор с кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел.

Ресторант и механа:

Къща „М” разполага с приятен ресторант предлагащ Ви хранене на свободна консумация, освен това имате възможност да се храните и навън в механите и ресторантите на град Хисар.

Къща "М", Хисаря предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Къща "М", Хисаря
  • Баня/Тоалетна
  • Балкон/Тераса
  • Сешоар
    Екстри в Къща "М", Хисаря
  • Ресторант
  • Безплатен паркинг
  • Лоби бар
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка