Курорти

Тип обект

Местоположение

Къща за гости Калина - с. Бели Осъм, Троян

0889591361

0670/53981 - вечер

kashta_kalina@abv.bg

село Бели Осъм 5662, ул. Стоян Българенчето 170

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Ако търсите място където наистина да получите една истинска почивка или просто желаете да избягате от шума на забързания град, заповядайте в къща за отдих "Калина" в село Бели Осъм - Троян.

Местоположение на Къща Калина:

Къща Калина е разположена в подножието на Стара планина, на брега на река Бели Осъм, в непосредствена близост до минералните басейни. Имате възможност да се насладите на една невероятна природа и да се възползвате от нейните блага.

Настаняване в къщата:

Къща "Калина" предлага настаняване в три двойни стаи с парно отопление, дневна с камина и оборудван кухненски бокс. За пълноценната почивка на своите гости, къщата разполага с голяма веранда, хубав двор с хамак, шезлонги и външно барбекю.

Развлечения в региона:

Къщата предлага на своите гости ползването на велосипеди под наем. Не далеч от къщата се намират множество възможности за развлечение - минерални басейни в село Чифлик - на 5км; минерални бани в село Шипково - на 15км; Троянски манастир - на 24км; природонаучен музей в село Черни Осъм - на 27км; римската крепост "Состра" - на 15км; планинския курорт Беклемето - на 18км; град Троян - на 5км и на 3км от къщата се намира една от местните туристически атракции, пикник "Айдушкото сборище", където се организира конен спорт и пейнтбол.

 

Туристически маршрути:

- Хижа "Дерменка"
- Хижа "Козя стена"
- Хижа "Хайдушка песен"

Къща за гости Калина - с. Бели Осъм, Троян предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Къща за гости Калина - с. Бели Осъм, Троян
  • Телевизор в стаята
  • Кабелна телевизия
  • Баня/Тоалетна
    Екстри в Къща за гости Калина - с. Бели Осъм, Троян
  • Велосипеди
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка