Курорти

Тип обект

Местоположение

Къща за гости Магделина - Добринище

0886/301038

0889/719973

07447/2170

info@magdelinahouse.com

ул. Адам Трънка 19

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Къща Магделина се намира в най-младия български град Добринище. Къщата се намира близо до центъра на гр. Добринище, недалеч от минерален плаж и балнеолечебнен център.

Къща Магделина отстои на 160км от летището, 500м. от автобусна спирка, 400м от ЖП Гара, 50м от центъра на града, 500м от плажа, 100м от магазин, 150м от аптека, 100м от ресторант и на 50м от болница.

Настаняване в къща Магделина:

Къща Магделина предлага на своите гости настаняване в 7 двойни, 2 тройни стаи и 4 апартамента (единият от апартаментите разполага с 3 стаи, едната от които е кухня и 2 санитарни възела).

Къщата разполага с общ капацитет от 38 легла в 7 двойни, 2 тройни стаи и 4 апартамента с възможност за допълнително легло. Всички помещения са луксозни, топло изолирани и всяка една е различна със своя цвят и стил. Стаите разполагат с Wi-Fi безжичен интернет,  самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, локално парно отопление, гардероб, топла вода през цялото време и тераси с прекрасен изглед към планините Пирин, Рила и Родопите.

Обекта предлага и храна на своите гости.

Трапезария:

Къща Магделина има помещение за хранене и развлечения с капацитет от 50 места, както и лятна градина.
Заповядайте и опитайте от уюта на Къща Магделина, от прекрасната атмосфера и спокойната обстановка.

Развлечения:

През зимата в района, можете да карате ски на ски-пистите над град Добринище или в зимният курорт Банско, намиращ се само на 6км.

През лятото имате възможност да плувате, почивате или да се развличате в луксозния минерален плажен комплекс, разполагащ с два басейна, воден бар, ресторант с лятна тераса, детска площадка и др. Чудесната за Добринище и региона придобивка е с площ 5дка.

Къща Магделина предлага на своите гости още: транспорт до всички писти и местности в региона; екскурзии до туристически селища с невероятни забележителности - Лещен, Ковачевица, Добърско, Банско, Рилски манастир, Мелник, Рупите и други.
Всеки гост на къща Магдалина остава очарован от неповторимия Пирин, от Добринище и най-вече от любезните домакини.

Къща за гости Магделина - Добринище предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Къща за гости Магделина - Добринище
    Екстри в Къща за гости Магделина - Добринище
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка