Курорти

Тип обект

Местоположение

Къща "Мечта", Копривщица

0886 457653

0886 367675

гр. Копривщица, пътя към София

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Селска къща за настаняване "Мечта", Копривщица:

Къщата за почивка “Мечта” е разположена в югоизточната част на град Копривщица, в Ламбовска махала, до река Тополница. Къщата има чудесна панорамна гледка към красивия Възрожденски град - Копривщица. Къщата Ви дава възможност да се насладете се на един уникален български стил и атмосфера. Къща за почивка “Мечта” предлага на своите гости кухня с възможност за самостоятелно приготвяне на храната или приготвяне и сервиране на закуска, обяд или вечеря по предварителна заявка от гостите на къщата, открито барбекю и паркинг.

Настаняване в къщата:

Къща за почивка “Мечта” има общ капацитет от 12 места - шест двойни стаи, една от които е преходна. Две от стаите имат самостоятелни санитарни възли, останалите разполагат  с една обща баня и един общ санитарен възел.

Къща "Мечта", Копривщица предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Къща "Мечта", Копривщица
  • Баня/Тоалетна
    Екстри в Къща "Мечта", Копривщица
  • Безплатен паркинг
  • Градина
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка