Курорти

Тип обект

Местоположение

Дамянова къща - Добринище

0887/209937

0898/565999

ул. Чобан Бойчо №18

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на "Дамянова къща" - Добринище:

"Дамянова къща" се намира в Добринище, един от най-красивите СПА курорти в България. Градът е разположен в неповторимата Пирин планина и предлага на туристите чудесни условия за ски туризъм, балнеолечение с горещи минерални извори и незабравими мигове.

 

"Дамянова къща" предлага на гостите си чудесни условия на приемливи цени. Местността предоставя на туристите добри условия за ски туризъм и екскурзии до забележителностите на Югозападна България - Рожен, Мелник и Рилския манастир.

Настаняване във къщата за гости:

"Дамянова къща" Ви предлага да почувствате домашния уют и топлина типични за добринишкия регион. Къщата е издигната по ново строителство, стаите са с южно изложение, шумо и топло изолирани, обзаведени са с нови мебели от масивно дърво и се отопляват с локално парно отопление. Всички стаи разполагат със самостоятелна баня и санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и интернет достъп.

Механа с камина:

На разположение на гостите на "Дамянова къща" е механа с камина и 20 места. Механата е обзаведена и декорирана в типичен за Добринище стил. Тук гостите имат възможност да опитат както национални, така и типични за Добринище гозби и специалитети: капама, чумлек, катино мезе, бракада, суджук, кърварица, чеверме и други.

 

Хладно през лятото и уютно до камината през зимата, тук ще се почувствате удобно и приятно, наслаждавайки се на незабравими мигове с приятели и близки. Марковите алкохолни напитки предлагани в механата ще задоволят и най-изтънчения вкус, а хубаво домашно вино - собствено производство съчетано с домашно приготвени мезета, ще направи Вашата почивка неотразима.

Услуги от комплекса:

Добринище предлага на туристите чудесни условия за ски през зимата и добри условия за скално катерене през летния сезон. "Дамянова къща" предлага организиране на излети по индивидуални или туристически маршрути; транспорт до всички ски писти и местности в Добринишкия регион с десетместен минибус; екскурзии до Ковачевица, Поповото езеро, Демиркапия, Говедарника, Тузлата, Безбог, Джангалска порта, Мучарата, Вихрен, Тодорка, Манастир Св. Панталеймон, хижа Гоце Делчев и Логовето; организиране на ловен и риболовен излет и организиране на тържества и чествания.

Дамянова къща - Добринище предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Дамянова къща - Добринище
  • Телевизор в стаята
  • Кабелна телевизия
  • Баня/Тоалетна
  • Интернет в стаята
    Екстри в Дамянова къща - Добринище
  • Механа
  • Двор
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка