Курорти

Тип обект

Местоположение

Къща за гости "Райа" - Цигов Чарк

0895/716203

0895/716100

rayabg@abv.bg

Цигов Чарк

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Къща за гости "Райа" се намира в курорта Цигов Чарк, само на 500 метра от брега на язовир Батак предлагайки чудесен изглед към него. Ски пистите се намират само на 600 метра. Курортът е разположен на 8км от Батак и 24км. източно от Велинград. Цигов Чарк е разположен в обширна открита местност със средна надморска височина 900-1100м. Местността предлага на туристите отлични условия за туризъм през летния и зимния сезон.

Курорта Цигов Чарк е предпочитано място за почивка заради Уникалното си разположение на брега на живописния язовир Батак, както и близостта му с ридовете на родопския връх "Голяма Сюткя" - разположен на 2186м. н.в., курорта предлага отлични възможности за риболовен туризъм и еко маршрути през летния сезон.

През зимния сезон работи новата ски писта в курорта Цигов Чарк, която дава чудесни възможности за практикуването на ски спортове.

 

 

Настаняване в къща за гости "Райа":

Къща за гости "Райа" разполага с двойни стаи, тройни стаи, четворни стаи със спални и апартаменти, единият от които има една двойна и една тройна стая, а другият разполага с холче с разтегаем диван и една стая с 4 места. Всички стаи имат самостоятелна баня и санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, интернет и хладилник. Къщата се отоплява с централно отопление.

 

Оборудвана Кухня и трапезария:

Гостите на къщата имат на разположение голяма напълно оборудвана кухня и трапезария с места за 40 души, както и голяма панорамна тераса на последния етаж на къщата с невероятен изглед към язовир Батак. 

 

На разположение на малките гости на къщата е и новопостроена детска площадка.


Посетете уеб сайта на Къща за гости Райа - Цигов Чарк.

* За групи от 20 и повече човека запазваме цялата къща. Цена с отстъпка над една нощувка - 25лв. на човек. Цена за една нощувка - 30лв.

Къща за гости "Райа" - Цигов Чарк предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Къща за гости "Райа" - Цигов Чарк
 • Телевизор в стаята
 • Кабелна телевизия
 • Баня/Тоалетна
 • Кухня/Бокс
 • Балкон/Тераса
 • Хладилник
 • Интернет в стаята
  Екстри в Къща за гости "Райа" - Цигов Чарк
 • Прибори за хранене
 • Кухненски съдове
 • Оборудвана кухня
 • Двор
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка