Курорти

Тип обект

Местоположение

Вила "Лилия", Априлци

0888/87 22 76

Видима, Априлци

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Вила "Лилия", Априлци:

Вилата разполага с хол, камина и обзаведена кухня на първия етаж, на вторият етаж  вилата разполага с три спални помещения с панорамна гледка към планината.

Местоположение на вилата:

Къща за гости "Лилия" е разположена във Видима, район Априлци. Разположена на входа на резерват "Северен Джендем" в Национален парк "Централен Балкан" с уникална панорама към връх Ботев и връх Марагидик. Наблизо се намира и река Видима и изходния пункт на еко-пътека "Видимско пръскало".

Настаняване във вила "Лилия":

Вилата предлага на своите гости 3 тройни стаи на втория си етаж - спалня и едно единично легло. Вилата разполага с 2 санитарни възела, по един на всеки етаж. На първия етаж се намира кухненския бокс в който има всичко необходимо за приготвяне на храната - печка, хладилници, фритюрник, кафе-машина и домашна посуда; хол с камина и телевизор. Вилата разолага с обширен двор с панорамна гледка към връх Ботев и връх Марагидик, паркинг и барбекю.

Вила "Лилия", Априлци предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Вила "Лилия", Априлци
    Екстри в Вила "Лилия", Априлци
  • Градина
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка