Курорти

Тип обект

Местоположение

Вила Флора - Рибарица

0897/909378

0887/005386

npl1982@abv.bg

ул. Г. Бенковски 156

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Вила „Флора” - Рибарица:

Вила Флора се намира в курортно село Рибарица-едно от райските кътчета на България. Адреса е с.Рибарица, ул.Георги Бенковски 156.
Вилата разполага с 8 места,разположени в 3 двойни стаи и една тройна.Две от стаите са със самостоятелен санитарен възел, другите две стаи ползват общ санитарен възел. Във всяка от стаите има телевизор. На разположение на гостите има оборудвана кухня, трапезария, барбекю и беседка за летните дни. През лятото стаите са естествено прохладни без климатик.Зимата вилата се отоплява чрез локално парно. За децата гости на вилата има люлка, пързалка, и надуваем батут.
Заповядайте за релаксация в царството на цветята, зеленината и чистия планински въздух.

Местоположение на курортното село Рибарица:

Село Рибарица се намира в полите на Средна Стара Планина, отстоящо на 12 км. от град Тетевен. Рибарица се намира на 120 км. от град София и на 80км от град Плевен. Връзката на селото с южна България е през прохода "Троян - Кърнаре", като се минава през с. Шипково. При тръгване от София се минава през автомагистрала "Хемус”, като се отклонявате от гр. Ябланица в посока Тетевен. Вилата ще намерите на главната улица в курортното село – ул. Г. Бенковски 156, близо до отбивката за х. “Рибарица”.

Настаняване във Вила "Флора":

Вилата предлага настаняване в 1 тройна и 3 двойни стаи. Общият капацитет за настаняване във вилата са 9 легла. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел и телевизор с кабелна телевизия. През зимата помещенията се отопляват с локално парно. Три от терасите имат панорамен изглед към планината.

Хранене:

На разположение на гостите на Вилата са помещение за хранене и оборудваната кухня.

Двор:

В двора на вилата може да релаксирате в приятна беседка за летните дни и барбекю.

Вила Флора - Рибарица предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Вила Флора - Рибарица
  • Баня/Тоалетна
  • Сателитна телевизия
    Екстри в Вила Флора - Рибарица
  • Паркинг
  • Ютия
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка