Курорти

Тип обект

Местоположение

Вила "Теди", Трявна

Нейковци 1

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Вила "Теди", Трявна:

Вила Теди се намира в село Нейковци, само на 7 километра от град Трявна. Къщата е на 2 етажа и разполага с 12 места за спане разпределени в 5 стаи, както и голям двор с басейн, шезлонги, хамак, пейка за 10 души, веранда и барбекю. Първата стая разполага с 2 двойни легла, малка маса, нощни шкафчета и секция, стаята се отоплява с електрическа печка. Втората стая разполага с 2 единични легла, маса, телевизор и секция, отоплява се с печка на дърва. Третата стая разполага с разгъващ се диван за двама, маса, гардероб и спортен тренажор с 10 скорости.

Механа във вилата:

Вилата разполага с механа с голяма маса с места за 10 души, разгъващо се ъглово сепаре(на което могат и да спят 2 души) с маса, бар, камина, чешма, хладилник, кафе машина, стерео уредба и телевизор. Кухнята на вилата е напълно оборудвана с домакински прибори и съдове за готвене и ядене. В кухнята има печка на дърва за топлене и готвене, печка на ток за готвене, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, легло за двама и маса за около 6 души.

Развлечения:

Paintball Club Bulgaria е организатор на пейнтбол турнири и игри на територията на цялата страна.Разполагаме с пълно оборудване и консумативи на Tippmann Pneumatics Inc. USA. Предоставяме и собствени бази в различни региони на страната с възможност за нощувка, храна и подходящи терени за игра. Лица под 14 години не се допускат до игра.

Пейнтбол Клуб България разполага с маркери Tippmann Custom 98. Първоначалният пакет който е задължителен за осъществяване на игра е 30 лева. В него са включени маркер, защитна маска и 100 топчета. Няма ограничение в продължителността на играта.
Допълнителните топчета са на цена 0.18 лв.

Вила "Теди", Трявна предлага следните екстри

    Екстри в стаите на Вила "Теди", Трявна
  • Часовник
    Екстри в Вила "Теди", Трявна
  • Външен паркинг
  • Безплатен паркинг
  • Градина
  • Открит басейн
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка