Курорти

Тип обект

Местоположение

Вили Сенатор - Цигов Чарк

0888 805981

0895671820

hotelsenator@mail.bg

м. Цигов Чарк, гр. Батак

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!


За вили „Senator”:

Вили "Сенатор" се намират в Цигов Чарк, в близост до яз. Батак. Заобиколени са от борова гора, през комплекса минава малка рекичка. Комплекс Сенатор се състои от 6 модерни вили с различен брой легла. Има и красива битова механа с кухня и тоалетна в самостоятелна сграда. В задната част на комплекса има 2 външни барбекюта и мини детски кът. Общият капацитет на комплекса е 60 места.

Настаняване във вили „Сенатор”:

Всяка отделна вила разполага с кухненско помещение на първия етаж. Във всяка кухня има голям хладилник с камера и готварска печка. Кухните са оборудвани с прибори и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна.

В друга част на първия етаж е обособена трапезария с голяма маса и ъглов диван за около 8 човека, а също и телевизор с кабелна телевизия. В тази част е и камината, която служи за отопление на вилата през зимните месеци. На първият етаж на всяка вила има спално помещение с двойно легло и тоалетна.

На втория етаж са разположени спалните помещения. Всяка спалня разполага с едно, две или три легла. Спалните са оборудвани с телевизори с кабелна телевизия и тераси с прекрасна гледка. През зимата отоплението е осигурено от камината, разположена на първия етаж. Между двете спални е разположена втора баня със санитарен възел. Три от вилите разполагат и със стаи на третия етаж, които са със самостоятелни бани и климатични инсталации.

Към басейна вече има и водна пързалка.

Хранене във вилите:

В Двора е разположена механа - допълнителна постройка, която е в селско-битов стил и разполага с барбекю на дърва и въглища и телевизор. В механата има кът с мивка и прибори.
В задната част на двора на вили  "Сенатор" има 2 външни барбекюта за почитателите на самостоятелно приготвената скара.

Местоположение – Цигов Чарк:

1) От Батак - когато се пътува от Батак към комплекса, трябва да се тръгне по посока Велинград, и няколкостотин метра след ски-пистата от лявата страна, се вижда табела, която показва посоката към комплекса. Табелата също се намира отляво.
2) От Велинград и Ракитово - при пътуване по пътя Велинград - Батак, малко след центъра на местността "Цигов Чарк" от дясната страна на шосето има друга табела, която упътва към комплекса.

Вили Сенатор - Цигов Чарк предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Вили Сенатор - Цигов Чарк
 • Климатик
 • Баня/Тоалетна
 • Кухня/Бокс
 • Хладилник
 • Сателитна телевизия
  Екстри в Вили Сенатор - Цигов Чарк
 • Външен паркинг
 • Градина
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка