Курорти

Тип обект

Местоположение

Комплекс Чайната - Мальовица

0885 / 133 055

0888 / 497 840

Мальовица, до ски писта Меча поляна

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Комплекс „Чайната”, Мальовица:

Комплекс „Чайната” е отворен за посетители през цялата година. Комплекса е подходящ както за зимна ски ваканция, така и за лятна почивка сред  прохладата на планината, идеалното място за вашето бягство от суматохата на големия град през уикендите. Хотелската част на комплекса се състои от 6 двойни стаи и 3 просторни апартамента. Всички стаи имат цифрова телевизия, санитарен възел и централно отопление.

Местоположение на комплекс „Чайната”:

Туристически Комплекс „Чайната”  се намира на 75 км от София, на 26 км от гр. Самоков и на 13 км от Говедарци, сред красива иглолистна гора в Рила Планина. Курорта има на разположение няколко ски писти – Ръждавица, Улея и Меча поляна, разположени в подножието на връх Мальовица. Ски писта „Меча поляна” събира много почитатели на белия спорт и любителите на планинските маршрути през лятото. Комплекс „Чайната” е разположен на 1720 м надморска височина.

Ресторант и бар:

Гостите „Чайната” могат да се насладят на атмосферата на ресторанта в комплекса, напълно обновеният наследник на „Чайна Мальовица”. Ресторантът на комплекса Ви предлага всякакви кулинарни изкушения приготвени от квалифициран екип готвачи и поднесени в уютна атмосфера на живия огън. Тук ще можете да се почувствате като наши приятели в домашна атмосфера. За целта сме Ви приготвили богат избор от домашни ястия, свежи горски плодове, пресни и сочни меса приготвени на барбекю.

Комплекс Чайната - Мальовица предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Комплекс Чайната - Мальовица
 • Баня/Тоалетна
 • Балкон/Тераса
 • Сешоар
 • Сателитна телевизия
  Екстри в Комплекс Чайната - Мальовица
 • Ресторант
 • Безплатен паркинг
 • Ски гардероб
 • Ютия
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка