Курорти

Тип обект

Местоположение

Вили "Говедарци Хил", Говедарци

0893423998

0896 / 775895

govedarcihill@dir.bg

Говедарци, п.к.2020, общ. Самоков обл. София

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Вили “Говедарци Хил”, Говедарци:

Вили “Говедарци Хил” предлагат на своите гости четири самостоятелни къщи, обзаведени стилно за Вашият комфорт от английските си собственици. Вилите са отдалечени една от друга, като две от тях се намират до главния път за връх Мальовица, останалите две са в горния край на селото, откъдето се разкрива живописна гледка. Вилите са луксозно обзаведени с модерни кухненски боксове, компютри с интернет и DVD система.

Местоположение на вили "Говедарци Хил":

Село Говедарци се намира в Рила планина на 1,200 метра надморска височина сред обширни поляни и гори, на брега на река Черни Искър. Имате възможност за каране на ски, активен туризъм, както и шанса да се запознаете с местните традиции, близостта до столицата на България - София (само 75км) и Самоков (на 13км) определят село Говедарци като крайна точка за много почивки и краткосрочни активни ваканции през летния и зимен сезон.

Туристите са привлечени от района най-вече заради неповторимата природа, която през четирите сезона е различна и наистина привлекателна, изобилието на чисти реки и кристален въздух. Село Говедарци е удобно място за начало или край на множество пешеходни маршрути в Рила планина. Факта, че селото е в близост до Боровец и гр. Самоков ви дава възможност да се възползвате от градския живот, като в същото време можете и да се отдалечите от неговия шум.

Услуги за всички вили:

Гостите имат възможност да и за ски инструктор, приключения от вида 4х4, екстремен туризъм, конна езда, велосипеди, наемане на кола, риболов и еко маршрути.

*** Услугите са срещу заплащане.

Вили "Говедарци Хил", Говедарци предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Вили "Говедарци Хил", Говедарци
 • Баня/Тоалетна
 • Балкон/Тераса
 • Интернет в стаята
 • Сателитна телевизия
  Екстри в Вили "Говедарци Хил", Говедарци
 • Ресторант
 • Безплатен паркинг
 • Велосипеди
 • Тенис на маса
 • Градина
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка