Курорти

Тип обект

Местоположение

Луксозни Вили Eden Park - Слънчев бряг

0888 577 777

rent@edenpark.bg

комплекс Eden Park, 8240 Слънчев бряг, България

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Брой спални: 3

 
Квадратура: 390кв.м. - 420кв.м.
 
Двор: 1060кв.м. - 1200кв.м.
 
Басейн: 67кв.м.
 
 
Вила „Ивана” е една от перлите в короната на ексклузивния комплекс  „Идън Парк“  само на 2 км от пясъчните дюни на най-големия български курорт – Слънчев бряг. Класическа архитектура с неподражаема елегантност и стил. Представителна външност с препратки към златния век на европейската култура са само малка част от акцентите застъпени в архитектурата на вила „Ивана”. Ако сте личност, за която да  бъде фокус в ежедневието ви обичайно състояние на думата „живот” изписана с главни букви, то тази къща е създадена за вас. А думата описваща  вила „Ивана” е само една – шедьовър.
 
С импозантен вход къщата магнетично ви пренася в друга реалност, въвеждайки ви в уникалното представително пространство на хола. С голямата си височина и елегантна авторска декорация това е мястото за вашите изискани вечери. През широки витрини на запад хола преминава в обширна веранда. Верандата е покрита с внушителна козирка, под която се оформя уникално преходно пространство между дневната и градината, подходящо за официални вечери и изискани партита. Хола има връзка през елегантен портал с просторна трапезария с маса за десет човека и кухня.  Дневната е с обособени кътове за почивка и забавление с голяма камина. Разполага с две двойни спални със самостоятелни бани и дрешник. Дневната и родителската спалния са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна.  От верандата непосредствено се влиза в голям басейн разположен централно в градината и облицован изцяло с “Rosso portogalo”. Градината е просторна и богато озеленена с колекция от екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна. Къщата е луксозно и много  елегантно обзаведена с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани изключително луксозни естествени материали, естествен мрамор “Rosso portogalo”, дърво.
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка