Курорти

Тип обект

Местоположение

Луксозни Вили Eden Park - Слънчев бряг

0888 577 777

rent@edenpark.bg

комплекс Eden Park, 8240 Слънчев бряг, България

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

 Брой спални: 3

 
Квадратура: 230кв.м. - 290кв.м.
 
Двор: 679кв.м. - 1250кв.м.
 
Басейн: 59кв.м.
 
 
„Вила Бланка” е шармантна и лъчезарна къща в новият комплекс градина „Идън Парк“ в най-големия български курорт – Слънчев бряг. Вила „Бланка” има класическа средиземноморска архитектура, земна ,с елегантни решения и непринуденост. Автентично изпълнени детайли изграждат колорита и идентичността на къщата. Светъл искрящ интериор допълва общия образ на перфектния събеседник, с който ще прекарате незабравими мигове.
 
Представителен вход. Къщата ви посреща в просторен хол. Пространството на дневната и кухнята е решено в „open space” схема.  Дневната е с обособени кътове за  трапезария, почивка и забавление с камина. На юг дневната се отваря изцяло към верандата през голяма  витрина, като се образува уникално преходно пространство идеално за вечерни партита. Разполага с три двойни спални със самостоятелни бани и дрешник. Дневната и две от спалните са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна. От верандата непосредствено се влиза в  басейн разположен централно в градината и облицован изцяло с естествен мрамор “Pyrgos Light”. Градината е просторна и богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна. Къщата е луксозно и много  елегантно обзаведена, декорирана с авторски витражи с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани изключително луксозни естествени материали, естествен мрамор “Pyrgos Light”.
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка