Курорти

Тип обект

Местоположение

Луксозни Вили Eden Park - Слънчев бряг

0888 577 777

rent@edenpark.bg

комплекс Eden Park, 8240 Слънчев бряг, България

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

 Брой спални: 2

 
Квадратура: 290кв.м. - 310кв.м.
 
Двор: 920кв.м. - 1000кв.м.
 
Басейн: 59кв.м.
 
 
„Вила Магнолия” е щедра и луксозна къща в новият комплекс градина „Идън Парк“ в най-големия български курорт – Слънчев бряг. Вила „Магнолия” има класическа средиземноморска архитектура, светъл и искрящ екстериор, прохладен и изискан интериор. Автентично изпълнени детайли в традицията на средиземноморската архитектура изграждат колорита и идентичността на къщата. Вила „Магнолия” ви предлага много щедро пространство, много настроение и много радост от живота. Светлина и жизненост са водещите черти в този дом.
 
С внушителен вход къщата ви посреща в изключително просторен хол.  Пространството на дневната и кухнята е решено в „open space” схема.  Дневната е с обособени кътове за  трапезария, почивка и забавление с голяма камина. На запад дневната се отваря изцяло към верандата през голяма  витрина, като се образува уникално преходно пространство идеално за вечерни партита. Разполага с две двойни спални със самостоятелни бани и дрешник. Към кухнята има просторно складово помещение през което се стига до голям гараж за една кола. Дневната и спалните са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна. От верандата непосредствено се влиза в голям басейн разположен централно в градината и облицован изцяло с естествен мрамор “Pyrgos Light”. Градината е просторна и богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна. Къщата е луксозно и много  елегантно обзаведена, декорирана с авторски витражи и стенописи с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани изключително луксозни естествени материали, естествен мрамор “Pyrgos Light”.
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка