Курорти

Тип обект

Местоположение

Луксозни Вили Eden Park - Слънчев бряг

0888 577 777

rent@edenpark.bg

комплекс Eden Park, 8240 Слънчев бряг, България

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

 Брой спални: 3

 
Квадратура: 300кв.м. - 320кв.м.
 
Двор: 950кв.м. - 1000кв.м.
 
Басейн: 59кв.м.
 
 
„Вила Капри” е луксозна къща в неповторимия комплекс „Идън Парк“ в най-големия български курорт – Слънчев бряг. Вила „Капри” притежава монументална класическа архитектура. Сериозно и авторитетно излъчване, което не противоречи на духа на Средиземноморието, пропит във всеки ъгъл на сградата. Неповторимо усещане за безвремие и безгрижност цари във всяка стая на тази къща.
 
С внушителен вход къщата ви посреща в просторна дневна. Пространството на дневната и кухнята е решено в „open space” схема с обособени кътове за трапезария, почивка, забавление и камина. На запад дневната се отваря към верандата през  широки витрини. Верандата е покрита с импозантна козирка, под която се оформя уникално преходно пространство между дневната и градината, подходящо за официални вечери и изискани партита. Къщата разполага с три двойни спални. Две от тях с обща баня и родителска спалня със самостоятелна баня и гардеробно помещение. Към кухнята има просторно складово помещение през което се стига до голям гараж за една кола.  Къщата е обзаведена изключително елегантно с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани луксозни естествени материали, естествен варовик, дърво.  Дневната и две от спалните са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна. От верандата непосредствено се влиза в голям басейн разположен централно в градината и облицован изцяло с естествен варовик. Градината  е богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна и беседка.
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка