Курорти

Тип обект

Местоположение

Луксозни Вили Eden Park - Слънчев бряг

0888 577 777

rent@edenpark.bg

комплекс Eden Park, 8240 Слънчев бряг, България

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Брой спални: 2

 
Квадратура: 160кв.м. - 222кв.м.
 
Двор: 514кв.м. - 765кв.м.
 
Басейн: 42кв.м.
 
 
Вила „Вия Долче” е прекрасна къща в уникалния комплекс „Идън Парк“ в най-големия български курорт – Слънчев бряг. Вила „Вия Долче” е компактна елегантна къща с класическа архитектура, декорирана с акценти от Средиземноморието. Кокетна и лъчезарна тази къща е едно истинско бижу, което да допълни стилът на вашия живот.
 
От представителният вход къщата ви посреща в просторна дневна. Пространството на дневната и кухнята е решено в „open space” схема с обособени кътове за трапезария, почивка, забавление и камина. На изток дневната се отваря към верандата през  широки витрини. Верандата е частично покрита, което я  прави  уютно място за почивка.  Къщата разполага с две двойни спални с обща баня. Къщата е обзаведена изключително елегантно с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани луксозни естествени материали, естествен мрамор “Rosso portogalo”, дърво.  Дневната и родителската спалня са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна. В градината централно е разположен басейн изцяло облицован с естествен камък “Rosso portogalo”. Градината е  богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна.
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка