Курорти

Тип обект

Местоположение

Почивна база Асеневци - Дряново

06723 / 2311

052 / 613 504

089/ 789 9050; 089 / 9981171

office@asenevci.com

ул. Генерал Скобелев № 83, Царева Ливада

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Местоположение на почивна база Асеневци - Дряново:
Почивна база "Асеневци" е разположена в село Царева Ливада в подножието на крепостта Стринава, където са били летните резиденции на царете Асен и Петър. Намира се на 8км. от живописния град Трявна и етнографския комплекс Етъра, на 5км. от град Дряново, където се намира прочутият Дряновски манастир, живописната пещера "Бачо Киро" и на 25км. от вековната крепост Царевец.

 

Основна информация за почивна база Асеневци:
Географското положение на база "Асеневци" предоставя възможност за отсядане на желаещите да посетят всички тези историко-културни обекти. За любителите на риболова близо до базата има река и езеро. Най-голямото преимущество на базата е девствената гора, която обгражда и кристално чистият въздух (по данни ЮНЕСКО това е районът с най-чистият въздух в България.

На ваше разположение са ресторант, бар с билярд и басейн, който е само на 5 минути от базата. Базата предлага чудесни условия за провеждане на семинари, обучения, семейни и колективни мероприятия.

 

Стаи в почивна база Асеневци:
Почивната база предлага 10 семейни бунгала и две хотелски тела, като всички стаи са с по 3 легла (с възможност за допълнително легло) със собствен санитарен възел. Всички те са оборудвани със климатик и кабелна телевизия. Пълния капацитет на базата е 80 човека.

 

Забележителности близо до почивна база Асеневци:
В непосредствена близост до базата са многобройни исторически обекти и паметници на културата, Соколовски, Келифаревски, Плаковски и Преображенски манастир, село Боженци, което и до ден днешен пази архитектурата на старите времена, село Вонеща вода с лековити минерални извори, село Арбанаси, превърнато в паметник на българската култура.

Почивна база Асеневци - Дряново предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Почивна база Асеневци - Дряново
 • Телевизор в стаята
 • Кабелна телевизия
 • Климатик
 • Баня/Тоалетна
  Екстри в Почивна база Асеневци - Дряново
 • Паркинг
 • Двор
 • Сауна
 • Градина
 • Фитнес зала
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка