Курорти

Тип обект

Местоположение

Вилно селище "Баташки хан" - Цигов чарк

0885 50 24 29

office@batashkihan.com

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Вилно селище "Баташки хан" - Цигов чарк:

Вилното селище "Баташки хан" е разположено в сърцето на Родопа планина, на брега на язовир Батак, в живописната местност "Цигов чарк". Разположението му създава идеални условия за развитие на риболовен, ловен, селски, високопланински туризъм, както и за зимни и водни спортове. Невероятните гледки, които откриват не само язовирът, но и планината, са запленителни при залез слънце, независимо дали те са запечатани в обектива на някой фотоапарат от борда на лодката през лятната прохлада или от билото на планината, спускайки се със ски или шейни по скърцащият сняг. "Баташки хан", е новооткрито вилно селище, в което са изградени 11 къщи стар стил. Те наподобяват Родопските стари къщи, които са се строяли по възрожденския период в Батак и Копривщица. Вилно селище "Баташки хан" е под постоянно видеонаблюдение и гарантира за охраната на обекта и леките автомобили, които се намират в района на вилното селище.  Всяка къща предлага на гостите си по 2 парко места за автомобили, джакузи, сауна, безжичен интернет, както и самостоятелни външни барбекюта.
 

За Цигов Чарк:

Местността Цигов Чарк е неповторима и единствена в България със съчетание на надморска височина /1000 до 1300 м.н.в./,борова гора,ски писти и язовир около който се простират тучни ливади. Този курорт е новата "ПЕРЛА" за БЪЛГАРИЯ. Пистата Цигов Чарк предлага добри условия за ски и сноуборд. Денивелацията е около 100 м, което я прави подходяща за начинаещи и средно напреднали. Дължината е 1500 м. Разделена е на две части, като долната е по – лесна. Има два влека. Има проект за удължаване на пистата. Цигов чарк се намира на 7 км. от град Батак,на 15км от Велинград и на 36 км от Пазарджик, от Пловдив - 65 км. и от град София - 150 км. В околностите на местността Цигов Чарк може да наберете гъби, или да съберете и изсушите билки за чай през студените и дълги зимни дни. Чудесно сладко може да приготвите от диви ягоди и къпини, стига да имате търпение да си наберете в достатъчно количество; Туристически  маршрути; В близост се намират язовир Широка Поляна, язовир Васил Коларов, Беглика, пещера Снежанка.

Вилно селище "Баташки хан" - Цигов чарк предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Вилно селище "Баташки хан" - Цигов чарк
 • Джакузи
 • Телевизор в стаята
 • Кухня/Бокс
 • Телефон в стаята
 • Сателитна телевизия
  Екстри в Вилно селище "Баташки хан" - Цигов чарк
 • Външен паркинг
 • Безплатен паркинг
 • Кухненски съдове
 • Оборудвана кухня
 • Парна баня
 • Сауна
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка