Курорти

Тип обект

Местоположение

Вила "Марина" - село Фазаново

0590 52312

0885 248196

0888 206465

0878 360790

mkost@abv.bg

село Фазаново

www.hotelite.v.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация и моля споменете hotelite.v.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!

Вила "Марина" - село Фазаново - Снимки

Местоположение на вилата:

Вила Марина се намира в китното Странджанско село Фазаново, намиращо се в покрайнината на гората с полъх на морски бриз. Селото е на 6 км от ваканционно селище Лозенец и 14 км от гр. Царево.

Настаняване във вила "Марина":

Вилата предоставя на гостите си четири самостоятелни стаи, всяка от които е с по три места. Стаите са луксозно обзаведени, удобни и просторни като всяка от които е със самостоятелна тераса с изглед към красивата природа на Странджа и морския бряг. Всяка стая разполага с телевизор, хладилник, санитарен възел, мини бар, гардероб, тоалетка, локално парно.

Други удобства:

Вила Марина предлага и отделна механа с капацитет 12 места и кухня, TV със сателитна телевизия в самостоятелна сграда. Механата е със самостоятелен санитарен възел. През прохладните летни вечери вилата ви предлага и обширен  озеленен двор където децата ви могат да лудуват на воля, докато си правите барбекю. При нас може да усетите разликата от това да се чуствате добре и да се чуствате прекрасно. Това е идеалното място за тези които искат да заменят шума на града с тишината на балкана в близост до морския бряг.

Сайт на вила Марина

Вила "Марина" - село Фазаново предлага следните екстри

  Екстри в стаите на Вила "Марина" - село Фазаново
 • Телевизор в стаята
 • Баня/Тоалетна
 • Кухня/Бокс
 • Балкон/Тераса
 • Сателитна телевизия
  Екстри в Вила "Марина" - село Фазаново
 • Механа
 • Оборудвана кухня
Хотелите в БГ

Сайта www.hotelite.v.bg  е собственост на ДРС  Травел ООД  - 2008
Всички права върху съдържанието в сайта са запазени. Всякакъв вид изплозване
на материали (текст, снимки) от сайта са строго забранени без изричното разрешение от ДРС Травел ООД

Уеб дизайн и поддръжка